5 eenvoudige feiten over laser ontharing beschrevenOntharen op een getinte tot bijzonder donkere huid vereist specifieke bekende en gedegen apparatuur. Een Elos DiodeLaser en Nd:YAG 1064nm laser zijn overeenkomstig een wetenschappelijke literatuur het meeste betrouwbaar op ons gepigmenteerde huid, zonder het het ten koste gaat over de effectiviteit.

De energie is omgezet in warmte. Een warmte vernietigt een groeicellen over de haartjes. Het gevolg, een zachte, gladde huid. Ons bijkomend voordelig is dat met een Elos Diode lasertechniek grote gebieden relatief snel behandeld mogen worden.

Met de geavanceerde ELOS technologieen is dit te veven gebied eerst opgewarmd via remedie aangaande optische vitaliteit. Hiermee wordt daar een thermaal pad gecreëerd zodat een radio frequente sterkte een haarzakjes mag bereiken.

Ook niet al die haarzakjes doorlopen die 3 fasen op identiek tijdstip. Op dit ogenblik gekomen aangaande de laserbehandeling zullen sommige haarzakjes in een groeifase zijn, verschillende bestaan in een overgangs- of rustfase.

Ingeval u dan ook het ongemak niet meer wilt beschikken over, dan is de ELOS werkwijze echt iets wegens u dan ook. U dan ook ervaart vervolgens een voordelen van een gladde en hete huid. U hoeft nimmer verdere te scheren, waxen ofwel harsen.

Ten aanvankelijk kan zijn dit vanwege alle huidtypes bestemd dus verder wegens de getinte huid. Met die behandel manier kunnen wij het hele jaar via behandelen. Die techniek kan zijn uitermate geschikt wegens dunnere en lichtere hoofdharen.

De laser bezit enkel effect op een haarzakjes welke in een groeifase bestaan, Klik hier omdat daar dan afdoend melanine is om het laserlicht op te nemen.

. De huidtherapeuten werken betreffende verscheidene methodes. Ze mogen exact vaststellen wat oudste ontharingsbehandeling voor u kan zijn, nadat zij de huid en haren hebben gezien en beoordeeld. Betreffende meerdere methodes in woonhuis, bent u dan ook zeker verzekerd betreffende beste afwisseling.

Van wanneer zie ik een resultaten betreffende permanente ontharing? Hoeveel behandelingen heb ik benodigd? Ons deel over een haartjes gaat meteen na de verzorging verdwenen zijn, omdat die via de laser worden verbrand. Het overgrote deel van de haren zal echter pas een aantal dagen na een treatment verdwijnen.

Klik op een benaming met een kliniek om de webwinkel te bezoeken ofwel maak ons ons vrijblijvende consultafspraak via een afspraak-knop. Je kan met meerdere klinieken aanraking opnemen.

SHR ontharen kan zijn vrijwel pijnloos en kan zijn wegens elk huidtype passend. Met die laser bouw je een warmte op in een haarfollikel, voor HR ontharen mag een behandelingen zodra gevoelig worden ondervinden en wordt dikwijls gebruikt voor dikke, getinte hoofdharen.

In uitzonderlijke gevallen kan blaarvorming optreden. Dit is soortgelijk betreffende de reactie met dit lichaam bij een verbrande huid. In dit geval raden wij u dan ook aan de huid in te smeren betreffende een antibioticazalf of vaseline.

Voor eventuele pijnlijke idee, die voor u dan ook ook niet verdraagbaar kan zijn, is aangeraden vantevoren met de behandeling op een behandelde huidgebied een voorgeschreven verdovingscrème (Emla crème) aan te bezorgen om een huid te verdoven.

Er is tevens heel wat belangstelling tot ons gladde, haarvrije huid op een oksels, liezen en schaamstreek. Heeft u hinder betreffende ingegroeide hoofdharen en ontstekingen? Vervolgens is definitief ontharen in veel gevallen de beste uitkomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *