Geruchten op laser ontharing

Via een verschillende eigenschappen met een Candela GentleLase Pro U is een treatment beslist betrouwbaar vanwege uw huid. In tegenstelling tot andere systemen is er geen direct contact betreffende een huid zodat het smeren aangaande gel gedurende een treatment ook niet benodigd is.

Natuurlijk luisteren wij aandachtig naar uw wensen en verwachtingen aangaande dit uitkomst. We vertellen u hoeveel laserbehandelingen benodigd bestaan om het te verwachten resultaat te bereiken.

Gedurende dit consult legt de huidtherapeut uit wat je mag verwachten aangaande een laserbehandeling. Afhankelijk betreffende meerdere persoonlijke kenmerken wordt gekeken die techniek dit meeste geschikt kan zijn wegens je. De selectie een techniek kan afhangen over haarkleur, huidtype en eventuele zwangerschap.

Voor elektrisch ontharen wordt ons enorm dunne naald, zo iel wanneer de hoofdhaar alleen, in het haarzakje gebracht. Daarna komt er ons beetje stroom op een naald waardoor deze warm is. Een warmte zorgt ervoor het een cellen met het haarzakje vernietigd worden en het een haar los laat.

De sterkte is omgezet in een warmteontwikkeling voor de stamcellen met de te verminderen haarfollikels, terwijl het weefsel eromheen onaangetast blijft. De verhitte stamcellen aankomen kortstondig boven een bepaalde temperatuur en geraken daardoor uitgeschakeld. Een ontwikkeling van nieuwe haartjes is meteen ook niet verdere geoorloofd.

Het permanent verminderen over haren wordt met name voltooid met ons laserbehandeling. Het kan op vrijwel alle plekken op dit lijf. Het is een alternatief wegens dikwijls scheren ofwel harsen. Verder bij overmatige beharing kan dit ons oplossing bestaan.

Voor IPL geraken lichtflitsen op  de te behandelen huid afgevuurd. Een sterkte die hierbij vrijkomt is via een te verminderen hoofdharen getransporteerd tot het haarzakje, dat haarzakje wordt verwarmd en gaat gebarsten waardoor er geen nieuwe haren meer uit het haarzakje kunnen groeien.

Ook het is meestal tijdelijk. Dit is immers cruciaal om een paar weken uit de zon te blijven na de verzorging. Zo vermijd jouw dat de huidveranderingen erger geraken door de zon. Ernstige complicaties komen Klik hier bijna nimmer vanwege.

De geconcentreerde en zuivere laserstraal is omgezet in warmte. De donker gepigmenteerde hoofdharen absorberen de laserstraal zodat een haarwortels beschadigd raken, zonder een omliggende huid te aantasten.

Gedurende de ontharing met laser krijgt u ons bril teneinde de ogen te beschermen. De verzorging duurt, afhankelijk betreffende dit te behandelen gebied, tien minuten tot ons uur.

Tijdens het consult betreffende een arts ofwel huidtherapeute bepraten we een techniek en methode met een laserontharing. Wij leggen uitvoerig uit hetgeen een mogelijke risico’s en complicaties zijn en wij nemen uw handige gezondheidstoestand door, betreffende name de medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt een permanente ontharing betreffende laser in uitstekende omstandigheden plaats.

Daar bestaan meerdere behandelingen benodigd om dit gewenste gebied totaal haarvrij te krijgen. Aan het doorgaans bestaan er 6 behandelingen benodigd om het gewenste resultaat te bereiken. Wellicht zijn daar desalniettemin nog genoeg behandelingen benodigd. Teneinde de huid enigszins rust te melden tussen de behandelingen door, is daar tussen een paar behandelingen een rustperiode met 6 weken ingepland.

Je heb een getinte huid. Kan zijn permanente ontharing door middel betreffende laser wegens mijzelf mogelijk? Als je ons getinte huid hebt kan een laserbehandeling niet zo effectief bestaan. Het komt doordat er verdere pigment in een huid zit dan bij personen betreffende een lichtere huid. Dit pigment neemt de sterkte van een laserflitsen meer informatie op, zodat er te gering sterkte in de haarzakjes terecht komt.

Donker hoofdhaar neemt de lichtgolven met een laser beter op. meer info Dus zit een laserbehandeling dit allerbeste bij donker hoofdhaar en ons lichte huidskleur. Voor ons lichte haarkleur werkt een laserbehandeling minder goed omdat een vitaliteit over een laserstraal minder juist wordt geregistreerd via de hoofdharen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *